Despre proiect

TE ÎNTREBI „CINE SUNTEM ȘI DACĂ MERITĂM SĂ NE ÎNCREDINȚEZI CARDUL?”

Te invităm să faci cunoștință cu peștișorul Clickpay! Iar în spatele lui stă o întreagă echipă de profesioniști, cu idei inovative și care oferă servicii online, utile în viața de zi cu zi.

Am lansat proiectul Clickpay.md, deoarece credem că poți face transfer de bani online! Este rapid și simplu, de pe orice dispozitiv, indiferent clientul cărei bănci ești.

Clickpay.md este o platformă online modernă și inovativă de transferuri P2P de bani de la card la card în Moldova.

Poți vira bani în valută naţională, adică în lei, şi în valută străină, dolari sau euro, dacă ai un card de plată emis sub sigla Visa sau Mastercard a oricărei bănci din Moldova sau dacă deții un card Mastercard emis peste hotare.

Transferul poate fi efectuat:

  • ►în orice colț al lumii, în 100+ țări și regiuni de pe glob;
  • ► pe teritoriul țării între carduri moldovenești, ai oricărei bănci;
  • ► și din 40+ țări ale lumii celor dragi din Moldova.

Mai mult decât atât, ai mereu la îndemână serviciul „Primește transferurile Zolotaya Korona pe card”, pentru a primi online banii expediați de cei apropiați din străinătate prin sistemul Zolotaya Korona.

Este un serviciu comod, deoarece nu contează ce bancă ți-a emis cardul!

Clickpay.md îți poate fi de folos în orice situație a vieții, fie că vrei să îi întorci colegului banii pentru prânz, fie trebuie să îi întorci reprezentantului comitetului școlar banii pentru caiete, fie vrei să plătești pentru un dulap achiziționat pe Internet. Nu îți fă griji! Ai nevoie doar de 16 cifre a cardului bancar a destinatarului pentru a-i expedia transfera banii.

De ce alegi Clickpay.md?

  • Ai obosit de proceduri bancare complicate? Numai cu Clickpay nu ai nevoie de rechizitele bancare ale destinatarului. Efectuezi transferul bancar utilizând doar 16 cifre ale cardului bancar!
  • Vrei să trimiteți rapid o sumă de bani? Cu Clickpay transferul se efectuează în timp real!
  • Te afli peste hotare? Cu Clickpay ești mereu ONLINE!
  • Prețuiești timpul? Clickpay e la îndemâna ta non-stop 24/7, fără zi de sărbătoare, fără weekend!
  • Ești un utilizator înrăit a noilor tehnologii? Clickpay poate fi accesat de pe orice gadget!
  • Vrei să trimiți bani celor dragi de acasă? Clickpay îți permite să efectuezi transferuri din străinătate în Moldova, din Moldova peste hotare și între carduri naționale.
  • Cei dragi ți-au trimis bani prin Zolotaya Korona? Cu Clickpay primești remiterile de bani în doar câteva click-uri!

 

Clickpay.md - Transfer de bani de la card la card online prin Moldova, peste hotare și din străinătate pe carduri moldovenești!