Despre proiect

TE ÎNTREBI „CINE SUNTEM ȘI DACĂ MERITĂM SĂ NE ÎNCREDINȚEZI CARDUL?”

Suntem o echipă de profesioniști, care oferă o idee inovativă, utilă în viața de zi cu zi.

Am lansat proiectul Clickpay, deoarece credem că poți face transfer de bani online! Este rapid și simplu, de pe orice dispozitiv, indiferent clientul cărei bănci ești.

Clickpay este o platformă online modernă și inovativă de transferuri de bani de la card la card in Moldova.

Poți vira bani în valută naţională, adică în lei, şi în valută străină, dolari sau euro, dacă ai un card de plată emis sub sigla VISA sau Mastercard a oricărei bănci din Moldova, transferul poate fi efectuat în orice colț al lumii sau pe teritoriul țării.

Este un serviciu comod, deoarece nu contează ce bancă ți-a emis cardul!

Clickpay îți poate fi de folos în orice situație a vieții, fie că vrei să îi întorci colegului banii pentru prânz, fie trebuie să îi întorci reprezentantului comitetului școlar banii pentru caiete, fie vrei să plătești pentru un dulap achiziționat pe Internet. Nu îți fă griji! Ai nevoie doar de 16 cifre a cardului bancar a destinatarului, sau, mai simplu, de numărul de telefon a acestuia.

De ce trebuie să alegi ClickPay?

  • Ai obosit de proceduri bancare complicate? Numai cu Clickpay nu ai nevoie de rechizitele bancare ale destinatarului. Efectuezi transferul bancar utilizând doar numărul de telefon mobil a acestuia!
  • Vrei să trimiteți rapid o sumă de bani? Cu Clickpay transferul se efectuează în timp real!
  • Te afli peste hotare? Cu Clickpay ești mereu ONLINE!
  • Prețuiești timpul?  Clickpay e la îndemână non-stop!
  • Ești un utilizator înrăit a noilor tehnologii? Clickpay poate fi accesat de pe orice gadget!

 

Ce trebuie să știi?

Dacă ai folosit serviciul inovativ de transfer de bani pe „numărul de telefon”, iar destinatarul nu a confirmat  recepționarea transferului timp de 7 zile, banii îți vor fi returnați. Transferul de bani, folosind Clickpay, este comod, simplu și în siguranță!

Clickpay.md - Transfer de bani de la card la card online in Moldova